Skip to content

Domainit

Verkkotunnukset

Verkkotunnuksen eli domain-nimen valinta on kaiken a ja o, sillä se luo perustan liiketoiminnalle, blogille tai kotisivuille internetissä. Sivuhommat tarjoaa laajan valikoiman verkkotunnuksia, joista voit valita tarkoitukseesi sopivimman. Verkkotunnusten saatavuuden voit tarkistaa tällä sivulla.
fi.-verkkotunnus

Vahva kotimainen .fi

Suomalainen .fi-verkkotunnus on ykkösvalinta yritykselle ja yhteisölle, jos toiminta painottuu kotimaahan. Fi-verkkotunnus on luotettava ja turvallinen – siitä pitää huolen tunnuksia hallinnoiva Liikenne- ja viestintävirasto Traficom.

Kaikki yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt kotipaikasta riippumatta voivat rekisteröidä itselleen .fi-verkkotunnuksen, kunhan tunnus on vapaa eikä sen rekisteröinti loukkaa toisen suojattua nimeä tai tavaramerkkiä.

Sivuhommat on .fi-verkkotunnuksen virallinen välittäjä. Rekisteröimme verkkotunnuksen puolestasi ja hoidamme kaikki siihen liittyvät palvelut, kuten verkkotunnuksen uusimisen.  

1 vuosi 18,60 €

.com-verkkotunnus

Bisneshenkinen .com

Kansainvälinen .com on yleisimpiä ja vanhimpia verkkotunnuksia. Alkujaan .com-verkkopäätteet suunniteltiin kaupallisiin tarkoituksiin, mutta 1990-luvun puolivälin jälkeen niitä on voinut rekisteröidä kuka tahansa.

Yhä edelleen .com-verkkotunnus yhdistetään helposti bisnesmaailmaan, ja se onkin varma valinta kotimaan rajojen yli katseensa suuntaavalle yritykselle.

Muita alkuperäisiä ylätason verkkotunnuksia ovat esimerkiksi .net ja .org. Niiden lisäksi saatavana on satoja erilaisia verkkotunnuksia, jotka usein kertovat tarkastikin haltijansa toimialasta, kuten vaikka .bank, .beer tai .cafe. Nämäkin saat tietenkin meiltä.

1 vuosi alk. 24,90 €

.eu-verkkotunnus

Eurooppalainen .eu

Myös verkkosivuston .eu, .ею  tai.ευ domain-pääte viestii kansainvälisyydestä ja yhteyksistä asiakkaisiin ympäri maailman. Verkkosivuston .eu, .ею  tai.ευ domain-pääte kertoo, että sen haltija on EU:ssa, Islannissa, Norjassa tai Liechtensteinissa asuva henkilö tai toimiva yritys, joka on sitoutunut EU-lakeihin ja sääntöihin.

Fi-verkkotunnuksen tavoin .eu-tunnus on erittäin turvallinen vaihtoehto, jonka tekniset ratkaisut estävät sivustolla vierailevien käyttäjien riskiä joutua huijaussivustoille. Domain-nimi voi sisältää merkkejä mistä tahansa virallisesta EU-kielen merkistöstä. Myös edullisen .eu-tunnuksen saat meiltä.

1 vuosi alk. 11,90 €

Domain-haku

Tarkista tässä, onko haluamasi verkkotunnus vapaana. Jos tunnus on vapaa, voit myös tilata sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos et kirjoita tunnukseen päätettä (esim. .fi), tarkistamme yleisimpien verkkotunnusten saatavuuden.