Skip to content
Sivuhommat-logo

Graafinen suunnittelu

Vahvista yrityksesi tunnettuutta näyttävillä ja edustavilla painotuotteilla. Anna Sivuhommien hoitaa graafinen suunnittelu käyntikorteista ja esitteistä lehtiin ja kirjoihin.

Logot

Sivuhommat suunnittelee yrityksellesi persoonallisen, tyylikkään ja näyttävän logon ja sen rinnalle vaikka koko yritysilmeen käyntikorteista ja lomakkeista ulkomainoksiin.

Esitteet

Painettu esite – yksi- tai monisivuinen – on yhä toimiva tapa esitellä yritystä ja sen tuotteita tai yksittäistä tuotetta. Tietenkin saat esitteen myös sähköisessä muodossa.

Mainokset

Hyvin suunniteltu lehtimainos paitsi tiedottaa myös luo mielenkiintoa lisääviä mielikuvia. Ja totta kai saat meiltä myös mainosbannerit nettisivuille ja muut digimainokset.

Julisteet

Mainosjuliste on perinteinen tapa tiedottaa tulevista tapahtumista suurille yleisöille. Yhdessä flyerien eli lennäkkien kanssa saat sillä kattavan näkyvyyden tapahtumallesi.

Lehdet

Luomme lehdelle aivan oman layoutin tai taitamme aineiston valmiiseen ulkoasuun. Avaimet käteen -lehtipaketissa toimitamme myös lehden teksti- ja kuvasisällön.

Kirjat

Paketoimme kirjasi näyttävästi niin pehmeiden kuin kovienkin kansien väliin. Tarvittaessa editoimme, oikoluemme ja hoidamme myös painatuksen puolestasi.

Tulostuspalvelut

Kivijalkaputiikkimme Kallion Kuvahommat tulostaa asiakirjat, valokuvat sekä erilaiset mainos- ja sisustusjulisteet nopeasti ja edullisesti. Perustuotteet voi tilata myös verkkokaupasta.

Lisäpalvelut

Tarjoamme tulosteille myös monenlaisia lisäpalveluita. Niitä ovat esimerkiksi leikkaus, laminointi, kampasidonta, pohjustus, nidonta, rei’itys, nuuttaus ja taittelu. 

Yksilöllinen palvelu

Pienenä kuva- ja mainospajana meillä ei ole erikseen myyntiosastoa, vaan asioit aina suoraan suunnittelijan ja pienemmissä tilauksissa myös toteuttajan kanssa. 

Printit